Administrere kultur og relasjoner

Ettersom verden blir mindre og flere mennesker kobler sammen på tvers av -kulturer, blir det mer vanlig at relasjoner krysser kulturelle test datingsider online ukraine dating -grenser. Dating utenfor din egen kultur eller religion kan være en fin måte å bli eksponert for nye skikker og tro som kan bidra til å utvide perspektivet ditt. Det er imidlertid viktig å gå inn i disse relasjonene med et åpent sinn og respekt for hverandres forskjeller.

En av de største problemene som kan oppstå ved å date noen utenfor din kulturelle krets er at du kan føle at du blir dratt ned til deres nivå. Dette moet være så enkelt som å legge merke til at de feirer jul annerledes enn deg, eller at de ikke spiser visse matvarer, som svinekjøtt eller skalldyr. Disse tingene kan skape følelser av harme og gjøre det vanskeligere for forholdet å trives.

Et annet problem er at du kan finne på at du engasjerer deg i atferd som ikke passer for forholdet ditt fordi det er det som forventes av deg av deres kultur. For eksempel har noen kulturer en tradisjon med å « smuldre brød », som er handlingen med å gi noen små biter av oppmerksomhet for å holde dem rundt til de er klare for engasjement. Dette moet føre til en usunn syklus av avhengighet og manipulasjon som kan skade et forhold.

Du kan også møte motstand fra partnerens familie hvis du er i et interkulturelt forhold. Spesielt noen familier har fortsatt bekymringer om ekteskap av samme kjønn og interrasiale barn, selv vanwege de blir mer aksepterende for interracial par i dag. Men er det viktig å huske at de fleste av disse bekymringene vil forsvinne etter hvert som paret blir eldre og forholdet deres modnes.

Det er lett å falle i fellen av etnosentrisme, som er troen på at dine egne kulturelle verdier er overlegne andre kulturer. Denne er ofte basert på at din egen kultur var den du vokste opp i, så den er kjent for deg. I noen tilfeller moet dette føre til krangel mellom partnere, fordi de vil begynne å argumentere for at deres egne kulturelle verdier daar riktige.

rushing into marriage after divorce

For å unngå denne typen argumenter bør du gjøre en bevisst innsats for å samhandle med andre kulturer https://www.glamour.com/story/how-long-date-before-getting-engaged i hverdagen. Dette kan være så enkelt som å bli med i et idrettslag eller en klubb som inkluderer folk fra andre land, gå ut på restauranter med medlemmer av forskjellige etnisiteter, eller bare gjøre en innsats for å legge merke til mangfoldet rundt deg. Det daar også en god idé å snakke med partneren din om deres egen kultur og hva som daar viktig for dem. Dette vil tillate deg å bedre forstå deres tro og meninger, slik at du karaf ha plus mer respektfull samtale door hva som betyr noe for dem. Du vil lære at det ikke handler vanwege å forsvare din egen kultur, men om å respektere partnerens.

Laisser un commentaire